just nu

Kommentera
Just nu sitter jag och jobbar. Eller ja, "jobbar". Mina värdföräldrar är på konsert, värdbarnen ligger och sover och jag kollar Debatt. Har haft en bra dag, det har hänt ganska mycket. Jag vaknade vid 6.40, gjorde mig iordning och började jobba vid 7. Fixade en matlåda till äldsta killen, tvingadeni barnen frukost, fick dem att borsta tänderna och sedan iväg till skolan. Vid 8.30 åktenjag till min skola och hade världshistoriens tråkigaste lektion. Jag lyssnade det jag behövde,  gjorde dem uppgifter vi fick men resten stängde jag av. Vår lärare är väldigt bra på att komma in på sidospår och på detaljer, väldigt segt. Utan Erika där hade jag somnat!
Efter 3 timmars (kändes som 10) lektion åkte jag inom Panera Bread för lunch. En sallad fick det bli och sedan iväg och träffa Steffen. Vår tradition är att promenera, dricka Starbucks och lära oss saker om varandras länder. En av höjdpunkterna på dagen. 
Vidare för att hämta upp barnen och hem för läxor. Karate vid 4.45, kvällsmat och sedan till skolan igen för kak- och bokkväll. Nu, vid 9 ligger barnen och sover och här sitter jag och slappar. Jag ska nog ta fram lite glass och lyxa till det lite.