kommer inte på någon bra rubrik

Kommentera
 torsdag eftermiddag, jag är ledig några timmar nu för att jobba igen senare. Jobbtimmarna har varit lite upp/ner git/dit denna veckan. Mina värdföräldrar försöker kapa timmar varje dag för att jag ska kunna vara barnvakt på lördag när dem ska på fest. 
Just idag ägnar jag mina lediga timmar åt att städa mitt rum. Jag har putsat speglarna, bäst ut massa sopor, organiserat min garderob och mina väskor.  På lördag kväll är det alltså dags för jobb och senare på natten ska jag hänta upp mina systrar. Dem kommer bo här de dagarna vi inte är i San Francisco. Det ska bli så mysigt med en roadtrip upp dit, utforska nya städer och platser tillsammans. Jag är glad att jag får göra det med alla som kommer hit och hälsar på. Med mamma och pappa åkte jag till Grand Canyon och Las Vegas. Med Mikael utforskade jag New York och Washington D.C och med mina systrar blir det alltså Guld Kusten och San Francisco. 
Dem kommer vara här i en veckam och på den tiden ska vi försöka trycka in det viktigaste, det blir en utmaning. Dessutom ska jag ta med dem till Cheesecake Factory, IHOP, Starbucks, Frozen Yoghurt och självklart en donutaffär. Jag längtar ihjäl mig, men nu måste jag återgå till städningen, Ciao!