mina tankar

3 kommentarer
Jag har på senare tid fått en del frågor om förlängning, varför jag valde att inte göra det osv. Så svaret kommer här, i ett separat inlägg.
För ett ganska bra tag sedan fick jag ett mail om förlängnig, att det var dags att börja fundera i dem banorna. Men för mig var det självklart från början. 1 år räcker för mig. Man kan välja att förlänga 6, 9 eller 12 månader antingen i sin nuvarande familj om dem vill ha kvar en eller i en annan. Men som sagt, jag har aldrg övervägt detta då det känts självklart att åka hem i januari när mitt år är slut. 
Jag känner mig färdig med jobbet, jag visste att det skulle bli en utmaning innan jag åkte, detta var en grej som var helt olik mig. Men jag är glad och stolt över att jag åkte, att jag tog denna chansen och att jag vågade. Men jag börjar mer och mer räkna ner dagarna, och mer och mer fantisera över mtt kommande liv hemma. Jag är inte riktigt färdig här än, finns en del saker kvar på listan, men just nu lockar Sverige väldigt mycket. 
Mitt liv som jag skapat här borta har vart över alla förväntningar jag någonsin låtit mig själv att ha. Alla vänner jag har fått och alla upplevelser.  Självklart hade jag kunnat stanna kvar längre och skaffat fler kompisar och upplevt mer grejer, men detta är ett jobb och känner jag att jag intr kan ge 100% ska jag åka hem. USA är på många sätt ett fantastiskt land, här finns verkligen allt. Att ens få uppleva en bråkdel av vad detta landet har att erbjuda känns som en lyx som få har. 
Men åter till förlängningen, jag känner mig klar, inte med USA, men med jobbet. Att vara AuPair sliter, även fast jag jobbar ca 25 h/vecka är det allt runt om kring som är jobbigast. Så när januari till slut är här kommer jag sätta mig på mitt plan hem med en enorm glädje och stolthet, jag klarade det och nu börjar nästa kapitel.
 
 
1 Mamma:

skriven

Hej Emelie!
Kul att läsa dina inlägg!
Ska bli härligt att du kommer hem i januari och att du fixat året i USA.
Väldigt kul att ha hälsat på dig och upplevt mycket spännande och vacker natur!
Ha det gott å njut de sista veckorna med!
Kram, Mamma

2 storasyster:

skriven

Stolt över dig lillsyrran!! :) längtar tills du kommer hem till mig!!

3 Klart man hänger med:

skriven

Kram